event-cover-image
Etac webinar: Att välja lyftbygel

Etac webinar: Att välja lyftbygel

Flera tillfällen

Digitalt webinar via Teams

Ett 45 minuters webinar om att rätt lyftbygel gör stor skillnad

I detta webinar går vi igenom lyftbygelns betydelse för lyftet och vad det finns att välja på. Att anpassa storlek och modell på lyftbygeln kan göra stor skillnad för komfort och säkerhet under lyftet.

Innehåll

• Varför väljer vi oftast samma lyftbygel till alla patienter?
• Att anpassa storlek och modell på lyftbygel efter patientens behov
• Genomgång av Etacs sortiment av lyftbyglar 
• Praktiska tips 

Mål: Du som förskrivare ska få ökad förståelse och kunskap om hur valet av lyftbygel påverkar komfort och säkerhet vid lyft samt att känna dig tryggare med att välja lyftbygel efter patients behov.
För vem: Utbildningen vänder sig i första hand till dig som förskriver/ordinerar lyft och lyftsele.
Tid: 45 minuter
Antal deltagare: Max 35 deltagare per tillfälle
Kursledare: Inger Skärin, Säljare/Utbildare och Caisa Jerrå, Säljare/Utbildare

Bokningsbekräftelse

I direkt anslutning till din bokning av ett webinar skickas en bekräftelse med länk till webinaret till angiven e-postadress. NOTERA: Om du inte erhållit någon bekräftelse i din inkorg, titta i din skräppost.

Om du inte har möjlighet att delta, vänligen avboka din plats genom att svara på ditt bekräftelsemail. Då vi har ett begränsat antal platser kan vi på så sätt erbjuda platsen till en annan deltagare.

Om ett webinar är fullbokat kan du alltid ställa dig på vår reservlista. Välj det aktuella datumet, tryck på knappen för intresseanmälan som dyker upp. Skriv in din e-postadress och du kommer få ett mail när någon avbokat. Följ instruktionen i mailet och boka din plats om du fortfarande vill delta.

Anmälan Antal Pris / Antal

Dela