event-cover-image
Etac NYTT webinar: Lansering av Etac Alto

Etac NYTT webinar: Lansering av Etac Alto

Tisdag 22 oktober 2024, klockan 13:00

Digitalt webinar via Teams

Lansering av vår NYA elektriska, mobila hygienstol Etac Alto.

Ett 1 timmes webinar där du får ta del av vår senaste nyhet i badrummet.
När fler vårdtagare behöver omsorg i hemmet och ensamarbete bland vårdpersonalen blir allt vanligare, uppstår nya behov och krav. Med detta som bakgrund lanserar vi vår smidiga, elektriska mobila duschstol Alto. I det här webinaret får du ta del av Altos utvecklingsprocess och hur den kan förenkla och förbättra vardagen för både vårdpersonal och användare.  

Innehåll

• Bakgrund 
Inställningsmöjligheter
Praktisk genomgång 
Användningsområden
Kompatibla tillbehör Swift Mobil-familjen 

Mål: Du ska få information om vår nya elektriska, mobila duschstol Alto. Få förståelse för hur Alto kan förbättra vårdsituationen för både vårdpersonal och användare.
För vem: Utbildningen vänder sig främst till dig som förskriver mobila duschstolar samt enhetschefer och omvårdnadspersonal.
Tid: 1h
Kursledare: Josefina Frisk, Key Account Manager/Utbildare

Bokningsbekräftelse

I direkt anslutning till din bokning av ett webinar skickas en bekräftelse med länk till webinaret till angiven e-postadress. NOTERA: Om du inte erhållit någon bekräftelse i din inkorg, titta i din skräppost.

Om du inte har möjlighet att delta, vänligen avboka din plats genom att svara på ditt bekräftelsemail eller maila events.se@etac.com. Då vi har ett begränsat antal platser kan vi på så sätt erbjuda platsen till en annan deltagare.

Om ett webinar är fullbokat kan du alltid ställa dig på vår reservlista. Välj det aktuella datumet, tryck på knappen för intresseanmälan som dyker upp. Skriv in din e-postadress och du kommer få ett mail när någon avbokat. Följ instruktionen i mailet och boka din plats om du fortfarande vill delta.

Anmälan Antal Pris / Antal

Dela