event-cover-image

En sommarinsamling som räddar liv!

En perfekt sommargåva från dig privat eller från ditt företag som gör stor skillnad: Stöd till ekonomiskt utsatta barn och ofrivilligt ensamma äldre! 

Vi har tidigare aldrig sagt att våra insamlingar räddar liv - men så är det faktiskt. Kan vi få såväl ekonomiskt utsatta barn och unga samt ofrivillgt ensamma äldre att må lite bättre så räddar det liv. För man kan knappt tro att det är sant, men i Västerås går barn hungriga och många av dem inte råd med idrott eller andra aktiviteter. Då är det lätt att hamna i fel gäng. Samtidigt definieras allt fler av våra äldre som socialt isolerade, vilket gör att den psykiska ohälsan och antalet självmord bland dem ökar.
 

Det vill vi tillsammans med er ändra på genom att...

… bidra till att föreningar kan genomföra återkommande kostnadsfria aktiviteter för barn och unga i våra socioekonomiskt svaga områden.

… bidra till att ”matstöd” till barn och unga i form av frukt & grönt kan delas ut fyra dagar i veckan under hela sommaren och hela hösten.

… skapa attraktiva aktiviteter för äldre som vi sedan bjuder in de ofrivilligt ensamma till.

Detta görs möjligt genom ett omfattande samarbete med Mamma United, Schysst Framtid & andra idrottsklubbar och Hjärtpunkt Skiljebo samt ett stort antal av våra lokala hjälporganisationer. Och förhoppningsvis genom ett bidrag nedan från dig! 
 

För ett tryggt och hållbart Västerås
Genom denna insamling hjälper vi inte bara barn och äldre i Västerås Vi bidrar till ett socialt hållbart Västerås som är bättre för alla att både bo, leva, studera, jobba och driva företag i. Och till FN:s Globala Mål.

Kooperativet Hjärtpunkt Skiljebo  

PS ett: Ett "köp" nedan likställs med en gåva till Lokala Hjälpen. Insamlade medel kommer uteslutande (100%) att gå till det ändamål du väljer. När du gjort dina val nedan bestämmer om du vill ha en faktura, betala via bankgiro eller swisha. Du kan också ge en allmän gåva genom att swisha valfri summa till 123 523 1790. 

PS två: När du får din bekräftelse behöver du inte göra något mer. Det står biljett på den men är ett kvitto på att ditt bidrag har mottagits och hamnar där det gör skillnad. Tack för engagemang och omtanke!

PS tre: Vill du ha ett gåvokort som bevis på att du bidragit klicka här!

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

50,00 SEK

200,00 SEK

1000,00 SEK

50,00 SEK

200,00 SEK

1000,00 SEK

50,00 SEK

200,00 SEK

1000,00 SEK

Dela