event-cover-image

EN JÄKLA FART - En scensommarrevy

Vallby Friluftsteater, Skerikesvägen 2, Västerås

Varmt välkomna till Vallby Sommarnöje & EN JÄKLA FART - En scensommarrevy

Med "En jäkla fart - En scensommarrevy" så presenterar Vallby Sommarnöje återigen en klassisk nummerrevy på Vallby Friluftsmuseums folkparksteaterscen. Föreställningen består av en mix av nyskrivna sketcher, sånger och monologer där alla de viktiga ingredienserna finns med; Humor, sång, allvar och så lite dans såklart.

På scenen återfinns Sanna Persson Sannerholm (som gjorde stor succé som Gerd i förra årets fars "Otroligt het")Sussie Nordström (som i år gör efterlängtad comeback på Vallby)Annie Stark (som vi sett i en mängd uppskattade roller på Vallby de senaste åren), Sören Ivemyr (som gör sitt fjärde år i rad på Vallby) och Anders Stark (som även han gör comeback på scenen på Vallby i år). Det är ett rutinerat revygäng som tillsammans kommer att skapa en minnesvärd stund för alla i publiken.

Genrep: 14 augusti
Start:  kl.18:00

Premiär: 15 augusti
Start: kl.18:00

Föreställningen är cirka 2 timmar och 20 minuter, med paus och i pausen serveras enklare fika.

Sittplatser: 
Det är onumrerade sittplatser till genrep och Premiär får du reserverade platser när du kommer. Har du bokat för fler och önskar sitta tillsammans, kom i tid och i hel grupp.

Regi: Mathias Wiik
Producent: Anders Stark
Scenografi och scenbygge: Magnus Alm

 

Evenemanget tas fram i samarbete med Vallby Sommarnöje och alla intäkter går oavkortat till Lokala Hjälpen.
 

       

Event för ett hållbart Västerås!

Lokala Hjälpen vill tillsammans med lokala hjälporganisationer samla alla västeråsares stora engagemang för att bygga en bättre stad genom de fem Lokala målen: Alla är trygga, ingen ensamhet, ingen psykisk ohälsa, ingen hemlöshet och alla kan arbeta.

Stort tack till Vallby Sommarnöje och alla som gör denna insamling möjlig!

En bokning på denna sida likställs med en gåva till Lokala Hjälpen. Eftersom alla intäker går oavkortat till lokal välgörenhet kan vi ej göra återbetalning av köpt biljett. Men meddela oss gärna så kan vi fylla på eventuella väntelista.

När du gjort dina val nedan bestämmer du dig om du vill ha en faktura, betala via bankgiro eller swisha. Du kan också swisha valfri summa till 123 523 1790.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

150,00 SEK

320,00 SEK

50,00 SEK

Dela