event-cover-image
En bättre jul för 1.500 västeråsare! Insamlingen fortsätter!

En bättre jul för 1.500 västeråsare! Insamlingen fortsätter!

Det finns många som behöver stöd till jul.
Lyckligtvis är vi många som vill hjälpa till!

Lokala Hjälpens julinsamling      
Flera av våra lokala hjälporganisationer kommer tillsammans med andra frivilliga att samordna sina insatser denna jul. Detta för att försöka att göra det lite bättre för uppemot 1.500 ekonomiskt utsatta västeråsare, varav cirka 300 personer som lever i ensamhet och ungefär 500 barn. Notera att alla insamlade medel (100%) kommer de utsatta till gagn. Om vi inte blir ”övertecknade” förstås. Ett angenämt problem, men då fortsätter stödet även efter årskiftet när behovet såklart också finns kvar.

Köp matkassar, presentkort eller matlådor  
Hoppas att du/ni också vill vara med? Det är faktiskt väldigt enkelt: Köp valfritt antal matkassar till familjer och/eller presentkort till barn. Köper ni matlådorna till hemlösa stöttar ni även våra lokala restauranger efter nyår. Välj om ni vill betala via swish, kort eller faktura*. Se detta som lokal välgörenhet istället för andra julgåvor?

Ett bättre Västerås
Lokala Hjälpen vill samla alla västeråsares stora engagemang för att bygga ett bättre Västerås genom de fem Lokala målen: Alla är trygga, ingen ensamhet, ingen psykisk ohälsa, ingen hemlöshet och alla kan arbeta. Ett tryggare Västerås som är bättre att både att bo, att leva och att driva företag i.

Vi bidrar genom de Lokala målen även till FN:s Globala mål.

   

Tack för att ni också är med!

OBS! Ett köp genom denna sida likställs med en gåva till Lokala Hjälpen. Beloppet är öronmärkt till att köpa matkassar, presentkort eller matlådor.

Du bestämmer om du vill ha en faktura, betala via bankgiro eller swisha när du gjort dina val och tryckt på boka.

Vill du ha ett gåvokort som bevis på att du bidragit klicka här!

För dig som har missat insamlingen eller för dig som vill bidra igen så låter vi den vara öppen till och med trettondagen. Eventuella pengar som kommer in från och med nu kommer användas till akutstöd för den som behöver det under det nya årets första månader. 

 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

500,00 SEK

250,00 SEK

100,00 SEK

5000,00 SEK

2500,00 SEK

1000,00 SEK

Dela