Delegationsresa till ICC:s Skiljedomstol

Delegationsresa till ICC:s Skiljedomstol

Måndag 10 oktober 2022, klockan 09:30

ICC, 33-43 Avenue du Président Wilson, Paris

Vill du veta mer om arbetet i ICC:s världsledande tvistlösningsinstitut eller om hur du kan få fler uppdrag som skiljedomare under ICC:s förfaranden? Nu har vi glädjen att bjuda in till en delegationsresa till vår internationella Skiljedomstol i Paris. Under resan kommer deltagarna bl.a. att träffa Skiljedomstolens ordförande Claudia Salomon, diskutera policyutveckling med representanter för den globala Skiljedomskommissionen, samt får möjlighet att ställa frågor till sekretariatet för såväl Skiljedomstolen som vårt internationella center för alternativ tvistlösning.

Resan riktas till alla med intresse av tvistlösningsfrågor och utgör ett perfekt tillfälle att fördjupa sina kunskaper om förfaranden under ICC:s regler. Resan erbjuds endast till anställda i ICC:s medlemsföretag och -organisationer. Begränsat antal platser, med förtur för medlemmar i ICC:s Skiljedomskommitté.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

7500,00 SEK

I avgiften ingår deltagande i det planerade programmet samt lunch. OBS! Deltagare ansvarar själva för att boka och bekosta resa och ev. boende. Anmälan är bindande.

Dela