event-cover-image
CALL OF THE WILD

CALL OF THE WILD

Måndag 13 mars 2023, klockan 18:00

Clarion Hotel® Stockholm, Ringvägen 98, Stockholm

Svensk teknik som skyddar utrotningshotade arter

De vilda djurens framtid är en av våra mest kritiska frågor. Bara sedan 1970 har vi förlorat 70 % av planetens vilda ryggradsdjur. En stor anledning är den växande tjuvjakten. Därför utvecklar vi ledande teknologi som skyddar djuren och effektiviserar parkvakternas viktiga arbete. Tekniken, som utvecklas vid Linköpings Universitet, började som ett initiativ att bekämpa tjuvjakten på noshörning i Kenya. Idag är vårt mål att våra hjälpmedel ska finnas i naturområden runt om i hela världen. Vi vill säkra de hotade arternas framtid genom intelligent teknik. Vi vill skapa en smartare planet.

En kväll för de som saknar en röst 

Av denna anledning vill vi bjuda dig till Stockholms första stora välgörenhetsgala för hotade djur. Den 13 mars är tillägnad dem som saknar en röst. Det blir en stjärnspäckad afton ledd av Renée Nyberg och Anders Lundin med god mat, folkkära artister, underhållning och spännande talare. Under kvällen har du även möjlighet att hjälpa oss i kampen mot tjuvjägare genom att ropa hem unika objekt i vår auktion. Varje krona som samlas in kommer att gå till vårt arbete med att skydda utrotningshotade djur.

Varmt välkommen!

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

1500,00 SEK

Som tack för din donation erhåller du en plats på vår galamiddag! Eftersom vi är en ideell organisation är vi inte momspliktiga.

25000,00 SEK

Som tack för din donation erhåller du en helt bord på vår galamiddag! Eftersom vi är en ideell organisation är vi inte momspliktiga.

Dela