Besöksnäringsdagen 2021

Besöksnäringsdagen 2021

Måndag 13 december 2021, klockan 09:00

The Steam Hotel, Ångkraftsvägen 14, Västerås

Välkommen till en dag fylld med inspiration och erfarenhetsutbyte när Visit Västerås bjuder in till besöksnäringsdagen den 13 december på The Steam Hotel!

Ett fullspäckat och inspirerande program med möjlighet till diskussioner och inspel i hur vi tillsammans skapar en attraktiv destination att besöka. 

Moderator för dagen är Sofie Gunnarsson, platsstrateg på Placebrander med erfarenhet av att bygga attraktiva destinationer. 

Anna Wallèn, Näringspolitisk chef på Visita bjuds in till Heta stolen och vi tar pulsen på hur Västerås besöksnäring mår med näringslivsdirektör Eva Lilja. 

Vi kommer även gästas av Maria Broman, VD Visit Skellefteå, som berättar om deras framgångsresa och de positiva effekterna som besöksnäringen fått tack vare ortens tillväxt.

Givetvis kommer vi även beröra avsaknaden av kongresshus i Västerås och hur mötesbranschen har påverkats under pandemin, men också det faktum att privatturismen blomstrat. 

Vi utlovar en dag full med inspiration, givande diskussioner och spännande panelsamtal. 

Anmäl dig senast den 3 december.
Anmälan är bindande men om du får förhinder så avboka din plats senast 24h innan eventet annars faktureras en avbokningsavgift på 395kr exkl. moms. 

Bokningstyp Antal Pris / Antal
Få kvar