AXS Hockey Tour 2024

AXS Hockey Tour 2024

Fredag 8 mars 2024, klockan 12:00

ABB Arena Nord, Rocklundagatan 1, Västerås

Är du redo för en upplevelse utöver det vanliga? Har du alltid drömt om att bli hockeyproffs eller slog tanken dig just nu?

Den 8 mars 2024 kör vi för första gången AXS Hockey Tour på ABB Arena Nord i Västerås. Oavsett om du är/varit en erfaren hockeyspelare eller aldrig har stått på skridskor tidigare, är du välkommen att uppleva denna arena på ett helt unikt sätt. Häng med oss och skrinna in till tonerna av "Vi är Gulsvart" för en oförglömlig upplevelse som ni sent kommer att glömma.

Vi börjar dagen med lunch tillsammans. Efter lunchen klär vi oss i tröjor med namn och nummer från de stora VIK-legenderna. Full utrustning (förutom skridskor och halsskydd) ingår. Vi kommer dela upp i två lag och spela en riktig match på 3x20 min med intro, speaker och domare.

Efter vår match finns möjlighet för er som vill att stanna kvar för middag och få se den sista spännade gruppspelsmatchen mellan Västerås och Brynäs. Vi kommer att sitta i ett eget rum under middagen och innan matchen kommer tränaren in och snackar upp matchen för oss. När matchen börjar har vi platser på läktaren strax utanför vårt rum.

 

Blir du sugen på att testa något nytt och spännande? Anmäl dig till AXS Hockey Tour där glädjen på isen är det viktigaste.

Lunchen och vår match är kostnadsfri. Vill ni däremot stanna kvar på kvällen och ev bo med oss på Elite Stadshotell Västerås har vi nedan paket att välja på:

Lunch + företagshockey - Kostnadsfritt

Lunch + företagshockey + middag + match (VIK-BIF) - 1300 kr

Lunch + företagshockey + middag + match (VIK-BIF) + del i dubbelrum - 1950 kr

Lunch + företagshockey + middag + match (VIK-BIF) + enkelrum - 2300 kr

Sista anmälan är redan 6 december och det är ett begränsat antal platser så anmäl er redan idag.

Bokningstyp Antal Pris / Antal
Fullbokat