event-cover-image
Avtackning av Landshövding Minoo Akhtarzand

Avtackning av Landshövding Minoo Akhtarzand

 

Vid en eventuell uppvaktning önskar sig Landshövdingen i första hand att man tänker på en lite bättre jul för barn i ekonomiskt utsatta familjer i Västmanland.

Gärna genom en julgåva till Lokala Hjälpens julinsamling 2021.      
Många barn i Västmanland lever idag i ekonomiskt utsatta familjer, över 4 000 barn bara i Västerås. Exakta siffror på hur många det är i länet och i Sverige är svåra att få fram. Men att det är många barn och barnfamiljer som är i behov av stöd är inte svårt att konstatera.

För att göra julen lite bättre för dessa samordnar flera lokala hjälporganisationer sina insatser även i år. Detta genom inköp och distribution av matkassar till barnfamiljer samt presentkort och julgåvor till barn, etcetera. Hit går alla medel från denna insamling oavkortat.

Landshövding Minoo Akhtarzand: 
- Att alla barn i vårt län måste komma i åtnjutande av samma möjligheter och rättigheter som erbjuds i samhället för att få ett bra liv är en självklarhet. Det bidrar dessutom till ett tryggt och välfungerande samhälle. Barn och ungdomars välmående och välbefinnande i samhället har alltid varit bland mina högst prioriterade hjärtefrågor. Mina nästan tolv år som Landshövding och chef för Länsstyrelsen med barnperspektivuppdraget, har även gett mig förmånen att kunna fokusera på frågorna ännu mer, säger Landshövding Minoo Akhtarzand.

- Genom Lokala Hjälpen är jag trygg i att pengarna via de lokala hjälporganisationerna kommer att användas för goda ändamål till nytta och glädje för de i samhället som är i behov av ett extra stöd.

Det är enkelt att bidra. 
Köp valfritt antal "Julgåvor till förmån för barn" nedan. Välj att betala via swish, kort eller faktura. Det går även bra att swisha valfri summa 123 523 1790 eller sätta in valfri summa på BG 5515–8554. Skriv "Avtackning Landshövding Minoo Akhtarzand" som meddelande.

Genom denna insamling bidrar vi alla till Lokala Hjälpen och därmed via de Lokala Målen även till FN:s Globala Mål Agenda 2030.

 

               

 

Tack för ert bidrag!

PS ett: Ett köp genom denna sida likställs med en gåva till Lokala Hjälpen. Alla insamlade medel kommer uteslutande nämnd målgrupp till gagn. En julgåva kan vara: En kasse eller ett presentkort på julmat till en barnfamilj, ett presentkort på julklapp eller kläder till barn eller liknande. Ger insamlingen mer pengar än vad som kan fördelas till jul, fortsätter stödet även efter årsskiftet då behovet tyvärr också finns kvar.

PS två: Kontakta Lokala Hjälpen om du vill starta en egen insamling likt denna för att bidra tillsammans med kunder, medarbetare, leverantörer eller vänner. De hjälper dig gärna!

PS tre: Vill du ha ett gåvokort som bevis på att du har bidragit klicka här!

 

 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

500,00 SEK

250,00 SEK

100,00 SEK

Dela