event-cover-image
Avancerad Instant Transformation III - Diplomering Stockholm

Avancerad Instant Transformation III - Diplomering Stockholm

Fredag, 10 december 2021 klockan 18:00

Birger Jarlsgatan 107, Stockholm

 

Avancerad Instant Transformation 3 Diplomering med Mikael Säflund

Diplomeringskurs för Dig som vill bli Practitioner i Instant Transformation

 

OBS! Endast för dig som har gått tidigare kurser, Instant Transformation 1 och 2 .

Grattis till att du är i frontlinjen för den nya tiden. Det här är en ny unik utbildning för dig som redan har gått del 1 och del 2 där du har möjlighet att bli Diplomerad Instant Transformation Practitioner. Om du inte satsar på Practitioner så ger kursen ännu fler spännande verktyg att använda, du kommer känna dig än mer stabil i dina transformationer. Du blir pionjär inom kvantfysiska teknologier. Det du får med dig från denna kurs är i absoluta fronten gällande teknologier för förändring!

Vi träffas under tre hela dagar där vi går än djupare in i möjligheternas fält som både vänder upp och ner på den inlärda världsbilden och om vad som i sanning är möjligt att skapa. Det vi utvecklar är verkligen sensationellt.
Du som väljer att använda denna utbildning till att assistera andra i din yrkesverksamhet som Instant Transformation Practicioner, är både motiverad och har en stark egen drivkraft att vilja förändring och utveckling både för dig själv och andra.  Manualen och det vi går igenom kommer att ge dig stöd – där du med hjälp av verktygen – forskningen, dina egna erfarenheter och referenser från ditt liv skapar en solid grund att stå på.
  • Kursen har en repeterande del som fördjupar och öppnar upp för ännu fler synsätt på de verktyg du redan lärt dig.
  • Kursen tar upp aspekter och utforskandet kring vad som är verkligt i ”verkligheten”.
  • Kursen erbjuder nya teknologier samt många fler spännande verktyg för förändring.
  • För dig som väljer inriktningen Practitioner ingår ett personligt samtal för godkännande som leder till Diplomeringen Instant Transformation Practitioner.
  • Med mera…

Jag välkomnar dig som känner i hjärtat att det nu är dags att nyfiket gå in i den nya tiden – höja medvetenheten på Jorden och inom dig själv – att vara ett levande exempel på det som är för bra för att vara sant - ÄR SANT! Tillsammans bryter vi ny mark som möjliggör en helt ny verklighet där kärlek – samarbete och mirakel är en självklarhet i mänsklighetens fortsatta odyssé!

”Det finns ingen liknande kurs vad jag vet. Jag har sammanställt det som fascinerat mig mest - fungerat bäst för mig under de år jag hittills varit verksam”  -Mikael Säflund

Early Birdpris: 5 400 kr                                                                       Ordinarie 
Pris: 5 900 kr                                                                    Repetera kurs: 2 600 kr
Alla priser inkl. moms.

OBS! Anmälan är bindande.

Du behöver ha gått Instant Transformationl 1 och  2 innan denna kurs.

Under kursdagarna finns gratis kaffe, te, ekologisk frukt samt naturgodis. Lunchpaus brukar ske runt 13-tiden och vara cirka en timme fram till kl.14.00. Denna kurs är i 3 dagar fredag kväll - söndag. 

Välkommen!
 

 
VIKTIG INFORMATION 
Kursen innehåller information som kan skapa förändring på dina fysiska, emotionella och mentala tillstånd samt skapa förändringar på många andra områden i ditt och andras liv. 
Kursens information är inte istället för att uppsöka läkare eller sjukvård om du eller någon annan är sjuk och i behov av vård.
Allt sker på eget ansvar.

Observera! Uppsök alltid läkare och sjukvård om behov föreligger. 

Obs! Är du inte redo för stor förändring ska du inte gå denna kurs. 
Du ska heller inte gå den om du har psykiatrisk diagnos.
 

 
 

 

 
 
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

5400,00 SEK

inkl. moms 25%
Boka din biljett billigare fram till och med 30 november 2021. Du som förbetalt dina kurser via kurspaketet skriver in din rabattkod i fältet.

2600,00 SEK

inkl. moms 25%
För Dig som redan gått Diplomeringskursen och vill Repetera den. Du som förbetalt dina kurser via kurspaketet skriver in din rabattkod i fältet.

Dela