event-cover-image

Anmälan: Digitalt föräldramöte

Torsdag 30 maj 2024, klockan 19:00

Välkommen till ett digitalt och kostnadsfritt föräldramöte, med fokus på hur du som förälder kan ge stöd till barn som utsätts för utpressning. 

En nakenbild som har skickats med samtycke i en chatt, kan sluta med att barnet utsätts för utpressning för att bilden inte ska spridas. Den pojken trott var en jämnårig flicka, visar sig vara en vuxen förövare så snart första bilden skickats.

I ECPATs stödlinje har vi sett en ökning av pojkar som utsätts för denna typ av utpressning. De barn som utsätts känner i många fall stor skam och skuld och de vågar inte vända sig till någon vuxen. Istället försöker de på alla sätt möta förövarens krav. Ofta mår barnen som kontaktar oss mycket dåligt och är under extrem press.

Notera att du i nästa steg i anmälan kan ställa en fråga som vi kan besvara under mötet. 

OBS! Ange inte personuppgifter om dig själv eller någon annan i din fråga. Föräldramötet behandlar inte enskildas frågor eller fall utan använder inkomna frågor som underlag för det som presenteras på mötet. I händelse av att personuppgifter angetts i fritextsvaret kommer de att raderas omedelbart.


På föräldramötet medverkar:

Moderator

Deltagare

Deltagare

Maria Matseke
Kommunikation- och insamlingschef på Ecpat

Madelaine Forsberg 
Rådgivare på Ecpat

Nelly Corneteg
Barnrättsjurist på Ecpat


Välkommen med din anmälan nedan! 

DIGITALT OCH KOSTNADSFRITT FÖRÄLDRAMÖTE FRÅN ECPAT Antal Pris / Antal

Dela