event-cover-image
Anders Sjöman: History marketing – Att använda historien som en strategisk tillgång

Anders Sjöman: History marketing – Att använda historien som en strategisk tillgång

Måndag 16 oktober 2023, klockan 11:30

Katalin, Roslagsgatan 1, Uppsala

Alla företag har en unik historia. Används den väl blir den en strategisk tillgång som företag och organisationer kan utnyttja för sin tillväxt. Historien är inte till för nostalgiska tillbakablickar utan ska användas aktivt för att bygga varumärket och lyfta marknadsföringen. Den kan stärka organisationen med alla dess medarbetare. Dessutom kan historien hjälpa företag att möta förändringar och hantera risk. Inte illa för en tillgång som växer bara för att verksamheten fortsätter framåt!

Anders Sjöman, uppdragschef på Centrum för Näringslivshistoria, som i snart 50 år bevarat och berättat företagens historia, berättar mer om hur de hjälper företag med strategiskt historiebruk – eller history marketing, som det också heter. I Uppsala samarbetar de med Föreningen Företagens historia, som hjälper företag att bevara och använda sitt historiska källmaterial.

Välkommen till lunch med MiU på Katalin!


Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 230 kr och kommer på faktura. Lunchen serveras från ca 11.40 och föreläsningen börjar 12.00.

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan*. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.

 

Välkommen!

 

 

Villkor för avanmälan

Om du inte kan komma, avboka din plats via länken i anmälningsmailet senast 48 timmar innan eventet. Vi debiterar en no-show-avgift på 200 kr för de som inte har avanmält sig och inte checkat in hos vår representant på eventet. Genom att boka deltagande godkänner du detta villkor.

 

*När du registrerar dig till denna föreläsning sparar vi dina kontaktuppgifter för att kunna administrera deltagandet samt fullgöra övriga åtaganden enligt Marknadsföreningen i Uppsalas stadgar. Du kan komma att få information om kommande föreläsningar, medlemsaktiviteter, erbjudanden, kallelser till årsmöten samt annan information om föreningens verksamhet samt även information från våra partners kan förekomma via våra nyhetsbrev. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

0,00 SEK

0,00 SEK

230,00 SEK

0,00 SEK

0,00 SEK