Aktualitetsdagarna Online

Aktualitetsdagarna Online

Tisdag 23 januari 2024, klockan 09:00

Online

Varmt välkommen till årets upplaga av Aktualitetsdagarna!

- Två spännande och lärorika dagar med det senaste inom skatt och redovisning.

Våra aktualitetsdagar är ett populärt och återkommande kurstillfälle med deltagare från hela Sverige. Ni får två fullspäckade heldagar med viktiga nyheter och förändringar inom skatt och redovisning. Kursen riktar sig till dig som är redovisningskonsult eller revisor och passar även dig som är ekonomiansvarig i ett mindre eller medelstort företag.

23 januari 2024 - Skattenyheter

- Skattenyheter 2023/2024
​- Effekter på skattesituationen utifrån höstbudgeten
- Status för3:12-utredningen
- Momsnyheter, bl a ny Momslag
- Nyheter inför deklarationen
- Aktuella rättsfall samt ställningstaganden från Skatteverket

Föreläsare skattenyheter

Ulf Bokelund Svensson är vd på Björn Lundén och en av landets främsta skatte- och momsexperter. Han jobbar dagligen i BLs frågeservice och har skrivit och uppdaterar många av deras böcker på skatte- och momsområdet.

Ulf är en mycket erfaren och uppskattad föreläsare som blandar knivskarpa fakta med befriande humor. Han håller regelbundet föreläsningar inom främst beskattning och moms, bland annat under BLs årliga nyhetsdagar runt om i landet och vid deras utlandskurser. Han är även kursledare för flera onlinekurser på skatteområdet.

Patrick Andersson arbetar med skatte- och momsfrågor på Björn Lundén, bland annat besvarar han kundernas frågor i frågeservicetjänsten. Tidigare har Patrick arbetat på Skatteverket.

Patrick är en uppskattad föreläsare inom främst skatt och moms och deltar bland annat vid Björn Lundéns årliga skatte- och momsdagar runt om i landet. Han är även kursledare för flera av våra onlinekurser på skatte- och momsområdet.

 

31 januari 2024 - Redovisningsnyheter

- Redovisningsnyheterna för 2024 med fördjupning inom särskilt intressanta områden
- Sannolika förändringar och förbättringar i K-regelverken
- Uppdaterade redovisningsrekommendationer från FAR och SRF
- Aktuellt från Bokföringsnämnden
- Avskaffandet av kontrollbalansräkning
- Praktiska redovisningsfrågor. 

Föreläsare redovisningsnyheter

Sven-Inge Danielsson från Education by Sid. Auktoriserad Redovisningskonsult som driver eget utbildningsföretag sedan många år. Mångårig erfarenhet som rådgivare åt mindre och medelstora företag. Anlitad som föreläsare sedan många år såväl av FAR som Srf konsulterna, samt andra aktörer på utbildningsmarknaden såsom Skattehuset och Björn Lundén AB. Medlem i Srf konsulternas Redovisningsgrupp samt ordförande i BAS Intressenternas Förening.

Per Lindblom från Allians Revision & Redovisning AB. Auktoriserad revisor och auktoriserad redovisningskonsult och en av två grundare till Allians Revisionsbyrå.
Mångårig erfarenhet inom branschen som revisor i små och stora företag, var av några börsnoterade. Ofta anlitad föreläsare inom redovisning och revision av branschförbundet FAR och SRF konsulterna, samt diverse privata aktörer som Skattehuset i Göteborg och Björn Lunden Information AB. Författare av olika debattartiklar inom redovisningsområdet. Medlem av Srf konsulternas redovisningsgrupp som bland annat utreder svara på remisser inom redovisning för Srf konsulternas vägnar.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

5800,00 SEK

Få kvar

Dela