event-cover-image
A Sustainable Start

A Sustainable Start

Flera tillfällen

Seminarium

A Sustainable Start är seminarieserien som bjuder in till en gemensam arena och mötesplats i syfte att öka kunskapen, engagemanget och initiativen kring Agenda 2030.
 
Under denna säsong ger vi oss ut på en Nils Holgersson resa runtom i Sverige och lyfter lokala och konkreta exempel som kan inspirera fler och lyftas till nationell nivå. Precis som tidigare har vi slumpat ihop hållbarhetsmålen 2 och 2 lyfter både utmaningar och synergier med målkombinationen och givetvis har vi med den yngre generationens reflektioner och perspektiv. 
 
Så hur gör vi? Hur skapar vi effektiva, hållbara actions här och NU?
 
Kom och lyssna till inbjudna hållbarhetsinnovatörer på både lokal och nationell nivå, ställ dina frågor och medverka i ett öppen dialog kring hur vi tar hållbarhetsarbetet vidare tillsammans.  
 
Mer information om seminarieserien och medverkande: http://able.foundation/a-sustainable-start/
 
Anmäl dig nedan för att delta och få Zoom länken till seminariet samt uppdateringar om kommande seminarier och andra hållbara initiativ.
 
Vill du delta på plats? Vi sänder alltid live från Konferensloungen på Clarion Hotel Sign, Stockholm, men även från flera andra Clarion hotell runtom i Sverige. Läs mer om vilka andra platser vi besöker under säsongen här.  Ladda gärna ner vår kalendern för hela säsongen här.
 
 
AGENDA
  • 08:00 - Inledning & panelsamtal 
  • 09:00 - Panelsamtalet avrundas och vi bjuder in till fortsatt dialog & lyssnande kring dagens fokuspunkter. Pågår till kl. 10:30.
 
Välkommen!
 
Initiativtagare & samarbetspartners:
ABLE Foundation, Clarion Hotel, Sweco, Initiativ Samutveckling & SISAB

 

Bokningstyp Antal Pris / Antal
A Sustainable Start!

Dela