event-cover-image

Anna Högberg - Det hållbara varumärket

Torsdag 16 maj 2024, klockan 07:30

Brasserie21, Sjukhusvägen 12, UPPSALA

Företag säger sig jobba hållbart – men vilka gör det egentligen? Och hur skapar du ett hållbart företag med trovärdigt varumärke – förankrat i organisation och verklighet?

Anna Högberg, Chief Brand and Communications Officer på Adapteo, har rört sig i gränslandet mellan varumärkesutveckling, kommunikation, hållbarhet och affärsutveckling i snart 25 år. Bland annat som Senior partner på Mission Anew, samt VD på Futerra.

De flesta företag och organisationer jobbar långt ifrån hållbart idag, säger Anna Högberg. Greenwashing blir en naturlig konsekvens av det ökade trycket på bolag. Förväntningarna och kraven ökar hela tiden, och företagen hinner inte ikapp. Samtidigt sitter en kommunikationsavdelning och måste förhålla sig till hållbarhetsfrågor, vilket skapar en slitning internt. Ett vanligt misstag är att hänge sig åt symboler och bildspråk som signalerar hållbarhet, utan någon som helst förankring i verkligheten.

Kom och ta del av när Anna Högberg ger dig nycklarna till hur du på riktigt bygger ett sant hållbart varumärke i ett företag eller en organisation.

 

Vi dukar tillsammans med Brasserie21 upp en fantastisk frukostbuffé denna morgon!
______________________________________________

Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 200 kr och kommer på faktura. En fantastisk frukostbuffé serveras från 07.30 och föreläsningen börjar 08.00.

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan*. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.

 

Välkomna!

 

 

Villkor för avanmälan

Om du inte kan komma, avboka din plats via länken i anmälningsmailet senast 48 timmar innan eventet. Vi debiterar en no-show-avgift på 200 kr för de som inte har avanmält sig och inte checkat in hos vår representant på eventet. Genom att boka deltagande godkänner du detta villkor.

 

*När du registrerar dig till denna föreläsning sparar vi dina kontaktuppgifter för att kunna administrera deltagandet samt fullgöra övriga åtaganden enligt Marknadsföreningen i Uppsalas stadgar. Du kan komma att få information om kommande föreläsningar, medlemsaktiviteter, erbjudanden, kallelser till årsmöten samt annan information om föreningens verksamhet samt även information från våra partners kan förekomma via våra nyhetsbrev. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

0,00 SEK

0,00 SEK

200,00 SEK

0,00 SEK

0,00 SEK